Blah



Hello, pleased to have you here!
I'm Vania Stephanie Hosen, currently twenty-three. I suck at self-introduction, and even worse on self-explaining. See? Now you get what I mean. And oh, I speak fluent sarcasm.


Elsewhere
+ follow
emailfacebooktwitterinstagram
linked.inask.fmsoundcloud



Folks
Gina EkajatiChrisya Sabaru
Shella TanekeMichella Aurelia
Stefanie AdeliaKezia Debora
Yosea KurniantoMochamad Aldis
Hafid PradiptaAndita Purnama
Berliana OktovianiPratiwi Hamdhana
Winda YunnalM. Firmansyah Kasim



Timetravel


fictionwanderlustbirthday



Muse
• The Change Blog •
• Girl Meets Life •
• A Beautiful Mess •
• Escaping the Mainstream •
• Disrupting the Rabblement •
• Damien Rice •



disclaimer
Best viewed in Google Chrome.
© 2015 vaniahosen.blogspot.com. Layout made by tkh.
off
Monday, December 11, 2017 | 10:18 PM | 0 comments (+)

Have you stop being sure about me?
I looked back trying to find the first signal of us went wrong.

Did you stop loving me?

Or you simply never did?

...

On these wintery cold days, I think about how easy we could've been.
Of how I never demanded anything,
Of how you never asked for anything.
Of how we complimented each other,
Of how we made each other proud.

I'm so done with this overrated feeling called love.
If we could imagine still being next to each other until our hair turns grey, isn't that should be it?




Satu Bulan Purnama
Thursday, April 27, 2017 | 3:16 PM | 2 comments (+)

"Even if I scream, I can't scream that loud."

What I wanted to tell you is, I hope you'd stay.
And I hope I wouldn't have to go.

I hope you'd meant what you said.
I hope we could last.
I hope you and I were an us.

But in this fucked up world, I guess moving on is our only choice?
So what you expected me to do but to wail on this overwhelming self-pressed emotions?
.
.
.
Or should I just be less dramatic and just cut the crap?

Yeah, that's all what bloody backpackers do, don't we?
Now that we are silly and messed up like this.

--

April 27, 2017. 2.24 pm.
Probowangi Train. Seat 8E, 1. Somewhere in East Java. Indonesia.





Post #australia365days
Thursday, April 13, 2017 | 4:59 PM | 2 comments (+)

Warning: Long post. May contain tjoerhat tak berkesudahan.
Reading time: 10 minutes.

Kalo yang ngikutin instagram gue harusnya udah pada tau ya, per 31 Maret 2017 kemarin (dengan berat hati) gue udah ninggalin Australia. Perjalanan gue di Australia yang awalnya direncakan setahun resmi berakhir dengan 362 hari aja, kurang 3 hari soalnya gue pulang mau ngasih surprise ke nyokap yang ultah hari itu (sukses loh btw surprisenya) gak ada yang nanya juga yak

362 hari gue yang dimulai dari Western Australia, Northern Territory, Queensland, sampai di New South Wales, cuma bisa dijelaskan dengan satu kata: BAHAGIA. Sampai pas meet up dengan teman-teman di Indonesia setelah balik pun, semuanya pada bilang: “kamu kelihatan bahagia banget!”, selain tentunya statement klasik yang gue denger tiap hari belakangan ini: “Van, kamu uiteman banget!” ato “udah punya cowok bule belom?” Kiss nih ya yang selalu nanya pertanyaan terakhir. Kamu kepo deh, makanya kamu gak ta’ kasih gantungan kunci koala!

Apa pun itu, kerabat, keluarga, dan wice-wice kesayangan bisa melihat aura bahagia gue ehciyeh yang kayak punya aura aja.
Makanya, gue personally pengen nulis post ini: tjurhat, pemikiran dan milestones gue di #Australia365days. Semata-mata untuk berbagi dengan kalian yang selalu care di Indonesah ketika adinda nan jauh di negeri kangguru xx

Read more »

Labels: , ,






< O L D E R P O S T S     |     H O M E     |    N E W E R P O S T S >